Bergmannen med 6 unge, regi Bjørn Sundquist

10.02.2016

 

Bethine, Hafeeza, Manan, Emine, Hermine og Vetle frå Den mangfaldige scenen framfører Bergmannen av Henrik Ibsen. For første gong omsatt til nynorsk. Regi Bjørn Sundquist.

 

Sjå oppslag som blei sendt på NRK super

 

" En fryd å jobbe med barn! Teater og leik hører sammen, og leiken er en forutsetning for dem. De er naturlige - som også betyr at de nekter å skape seg.  Ærlige i uttrykket. Og de forstår den uutgrunnelige Ibsen umiddelbart: livet er sånn, bare. Han som leter etter svarene på det store mysteriet, det er det vi alle holder på med! Og vi må bare fortsette. Lete etter edelsteinene inne i det mørke fjellet."  Bjørn Sundquist etter arbeidet med ungane i Den mangfaldige scenen

 

Bergmannen inngår i eit program saman med Beethoven opus 18 nr. 1, siste sats, framført av Alegrarkvartetten 11. og 16. februar. 16. februar blir programmet ein del av Oslo Quartet Series Ibsen møter Beethoven med Sundquist og Engegårdkvartetten Terje Vigen og Opus 132

 

Prosjektet er eit samarbeid med Oslo Quartet Series og Bjørn Sundquist og Engegårdkvartetten

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

siste nytt

20.02.2020

Please reload

ARKIV
Please reload

Den mangfaldige scenen

Barne- og ungdomsteater

Leiar Liv Hege Skagestad: 480 99 709

Rosenkrantz' gate 8, 0159 Oslo

©2017 DEN MANGFALDIGE SCENEN AS. ORGNR. 912583813