Marble Surface
Concrete

Vaksne ungdom

Camara Joof

Camara Joof

Camara Lundestad Joof (1988) is a Norwegian-Gambian documentary performance artist, playwright and author.

Jeaninne Lukusa

Jeaninne Lukusa

Jeaninne Masika Lukusa er poet, skribent, muntlig forteller og scenekunstutvikler. Hun er også tidligere Oslomester i Slam Poesi, med blant annet opptredner i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Lukusa er flerspråklig, og hun både komponerer og opptrer på Norsk, Norsk tegnspråk, engelsk, persisk, fransk, tshiluba og swahili.

Jon Werede Hope

Jon Werede Hope

Jon er koreograf, utøver og produsent. Han fullførte sin BA i samtidsdans ved Trinity Laban conservatoire og music and dance. Sidan det har han jobba som freelancer i scenekunstfeltet med skaparar som Teater Vestland, Jeff Pedersen Productions, YMIST, Theo Lowe og Jana Winderen.

I sitt arbeid er Jon særskilt interessert i det symbiotiske forholdet mellom rytmer og rørsler. Han ynskjer å bruke sin kunst som eit verkemiddel til å skape plattformer for dei stille stemmene i samfunnet vårt samt undersøke moglegheitene i verdenen mellom dans, teater og musikk.

Kjetil Solberg Stavenes

Kjetil Solberg Stavenes

Kjetil Solberg Stavenes er ein allsidig freelance scenekunstnar som jobbar breitt med ulike sjangrar.

Kjetil skriv og framfører historier, dikt og monologar. Han har har eit fysisk og leikent utrykk og jobbar i spenningsfeltet mellom humor og alvor. Han har jobba som synpiller sidan 2016 og har vore knytt til den mangfaldige scena sidan 2018. For tida studerer han sammtidskunst ved prosjektskulen i Oslo

Sarah Camille

Sarah Camille

Poet, sanger og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum.