top of page
Top

Mesterverk

Ditt livs mesterverk - formidlingskurs 

Lukusa er også aktuell med sitt eget formidlingskurs, «Ditt livs mesterverk» hvor hun kurser i hvordan hvem som helst kan formidle hva som helst, på en mesterlig måte. Kurset har blant annet blitt holdt på Deichman hovedbibliotek, samt ved diverse videregående skoler i regi av Den kulturelle skolesekken.

DITT LIVS MESTERVERK

Formidlingskurs

MED JEANINNE M. LUKUSA

Mer info:

Dette kurset finnes for tiden i to ulike varianter: 

Et expresskurs, hvor deltagerne får en inntroduksjon, og en kort innføring i metodene og teoriene av «Ditt livs mesterverk» Læringen skjer interaksjonellt, hvor vi veklser mellom å være obervatører og deltagende. Selv om dette er et expresskurs, hvor vi har begrenset med tid på hver øvelse og hver teori, får en likevel nyttige verktøy som vil gjøre framtidige formidlingssituasjoner rikere og mer givende.

  • Anbefalt deltakere pr.klasse: 20 stk. Mulighet for å sette opp flere klasser. 

  • Antall timer: 3 timer 

 

Den andre delen av kurset er en fordypning i hver teori og hver øvelse. Det blir også større fokus på tilbakemelding og veiledning til hver enkelt. Denne delen av kurset har også fokus på å teste ut teoriene og øvelsene i hverdagen og foran et publikum. Jeg kan da også være observatør ved formidlingssituasjonene, for å få bedre innsyn i hvilke områdere vedkommende kan arbeide mer med. Dette kurset kan foregå over en lengre periode for å kunne måle framgang. Kursets timeantall spres gjerne over to uker eller mer. 

  • Anbefalt deltakere pr.klasse: 10stk. Mulighet for å sette opp flere klasser.

  • Antall timer: 12 timer 

 

En tredje del av «Ditt livs mesterverk» er i utvikling, og vil bli tilgjengelig etter Mars 2019.

Sponsors

SQUARE logo.png
Tekstlab logo.png
Nynorskens hus logo-liten.png

follow

Lukusa

contact

Lukusa

Meldinga di er sendt. Takk!

bottom of page