top of page

Fuglar inn i litteraturen


Gruppa er på 10 ungdommar skal no ha ei større satsing med utgangspunkt i nynorske litteratur. Våren 2018 fyller Det Norske Samlaget 150 år og ungdommen skal vise vegen inn i den fantastiske litteraturen dette forlaget har utgittt og arbeidar med. Dei kjem flygande frå kvar sin kant og samlar seg kvar onsdag kl 1630-1830 i Nynorskens hus og nokre helger, og saman utviklar dei framsyningar med tekst, rørsle og musikk. Instruktør er Anders Nordhammer mfl

Gruppa dei siste åre produsert framsyningar som var vist undr Olavsfestdagene i Trondheim. Erlend Samnøen hadde regien i samarbeid med Anders Nordhammer, Sidiki Camara og Morten Espeland. FUGLAR framsyning tok utgangspunkt i Fuglar si verd.

Fuglar har tidlegare også jobba med Mette Karlsvik, Gregor Riddell, Morten Olaussen og Sarah Camille og har hatt framsyning juni 2016 i Nynorskens hus, 11. mars 2017 på DNT/Bikuben

siste nytt
ARKIV
bottom of page