top of page

Tysdagspoesi presenterer: Sammensatt


10 barn i alderen 9–12 år har skapt poesi i samspel med Sarah Camille. Dei utviklar tekstar, dikt og dialog om vennskap, ting de ser i naturen, personlegdommar på fjernsyn som dei draumar om å vere, og familie. Regi: Sarah Camille Tekstutdrag av manus dei har utvikla: SAMMENSATT Uken den er sammensatt Av alle disse dagene Dagen den er sammensatt Av alle disse planene Planen er å være her Planen er å gjøre det Planen er å være der Planen er å høre det Dagen den er sammensatt Av alle disse vanene Vanene er sammensatt Av alle disse timene Hver dag spiser jeg Hver dag skriver jeg 1,2,3,4 Jeg smiler og tenker Jeg leker med venner 1,2,3,4 Jeg drømmer hver natt Man gjør no hver gang 1,2,3,4 Jeg turner hver dag Og en gang i uken er det TirsdagsPoesi Scenen den er sammensatt av alle disse jentene --- Ruth: oi se! Det ligner på Syria Tora: ja, det de viste på TV i går Jhana: er det sånn det ser ut i Syria? Alessia: Nei, de bare river ned en bygning

Tysdag 28. mai 2019 kl. 18.00

Onsdag 29. mai 2019 kl. 10.00 og kl. 11.00 Nynorskens hus, Rosenkrantz' gate 8.

siste nytt
ARKIV
bottom of page